PIZZA BELLA MILANO RESTAURANT OG GRILL

Recentreview


4 stjerner ud af 1419 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Pizza Bella Milano Restaurant og Grill. Vil du vide mere? Få mere at vide

1 feb 2023 at 9:33 Maden kom 45 m. fortideligt og maden var ikke varm Maden kom 45 m. Fortideligt og maden var ikke varm
22 jan 2023 at 9:43 Manglede hvidløg i bæger der var bestilt og betalt. Og betalte 4 kr for en pose som ikke fulgte med. Denne kunne ikke fravælges. Leveringen kom som bestilt mht. klokkeslæt.
8 jan 2023 at 19:45 Slatten brun salat, brændt pizzabund og modbydeligt smagende margherita pizza
6 jan 2023 at 23:27 Fik alle 3 mad, som ikke var særlig varmt.
29 dec 2022 at 0:08 Det tog 1 time og 45 min før maden kom og da den endelig kom var maden meget kold, hvilket er trist da jeg er ret sikker på at det ville ha været ret godt hvis det i det mindste bare var lunt.
6 dec 2022 at 19:51 Super lækre sparribs med massere af kød - lækkert og saftigt. Pomfritterne var en smule kolde da vi modtog maden samt salaterne manglede. Havde bestilt 2x sparribs (med pomfritter og salat) Enormt hurtig levering var ellers dejligt.
2 dec 2022 at 20:29 Fik ikk den ene del af min order og den anden del var forkert
2 dec 2022 at 13:10 tidspunket havde jeg selv valgt
1 dec 2022 at 21:01 Maden kom 30 minutter før tid og maden smagte fantastisk og var dejlig varm
17 nov 2022 at 19:18 Smagte fint Indtil jeg fandt et hår i min mad ( kebabmix)