PIZZA BELLA MILANO RESTAURANT OG GRILL

PIZZA BELLA MILANO RESTAURANT OG GRILL

Bestil mad online

Recentreview


3,5 stjerner ud af 1370 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Pizza Bella Milano Restaurant og Grill. Vil du vide mere? Få mere at vide

18 jun 2022 at 20:24 Bestilte en durum menu (durum, fritter og en sodavand) som blev leveret i en pose hvilket havde resultatet i bløde fritter. Derudover var salaten slatten og der var ikke meget kød i. Til gengæld var sodavanden god
4 jun 2022 at 19:57 Som sædvanlig var der ikke tilføjet de ting der skulle.. men de tog da stadig fuld pris. Tænker der kan tjenes penge hvis man snyder alle kunder forr 16 kr hver
3 jun 2022 at 7:53 Super lækker pizza
12 maj 2022 at 8:38 Normalt plejer maden at være fantastisk, og går kun galt når vi bruger Just Eat. Hvis vi ringer direkte er alt perfekt, det forstår jeg ikke. Manglede også dressing på pizza
8 maj 2022 at 19:36 Det tog 1 time og 30 min før min mad kom, Og mine chilli cheese tops smagte som om de ik var nok og bløde
7 maj 2022 at 7:47 Fantastisk mad og en fantastisk levering hver gang Har kun oplevet det har været godt.
30 apr 2022 at 19:14 Tog lidt over en time for at få maden
18 apr 2022 at 0:51 Manglede mange ting af det der skulle være i maden og det tog over 1 time før det kom
15 apr 2022 at 13:26 Mad var kold og bare total lort. Det var 3 og sidste chance
25 mar 2022 at 19:14 Maden var kold, men det smagte fint